KABIN DI TEPI TASIK FULL MOVIE

Ibu beliau, Robiah Nasir meninggal dunia pada 5 Disember akibat penyakit jantung. Dicapai 21 Mei Zul Ariffin mahu jadi hero filem aksi Kosmo! Dicapai 13 Oktober Retrieved on 3 October Populariti Zul Ariffin dalam bidang lakonan juga mendapat perhatian pelbagai produk berjenama di mana beliau berkhidmat sebagai duta dan jurucakapnya.

Pada , beliau dikhabarkan menjalin hubungan dengan pelakon baru yang juga anak kepada bekas penyampai berita TV3 , Zahirah MacWilson. Populariti Zul Ariffin dalam bidang lakonan juga mendapat perhatian pelbagai produk berjenama di mana beliau berkhidmat sebagai duta dan jurucakapnya. Bakat beliau dikesan oleh seorang pencari bakat dan mula muncul dalam iklan-iklan di televisyen. Bekerja di bawah arahan pelakon senior Ellie Suriati , Zul berlakon dalam filem keduanya—filem seram berjudul Penanggal bersama Fasha Sandha dan diikuti oleh filem ketiga lakonannya, Bikers Kental bersama Awie , Zizan Razak dan Bront Palarae yang ditayangkan pada 23 Mei Antara produk yang mendapatkan khidmat beliau sebagai jurucakapnya ialah Fisherman’s Friend , Nescafe bersama Maya Karin dan Senheng. Retrieved on 14 November

Diperoleh pada 6 Mac Dicapai 17 Mac Beliau kemudiannya mengambil latihan sebagai model fesyen dan mula mengambil bahagian dalam beberapa pertunjukan fesyen. Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. D di Astro Ria. Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke Pasangan Pilihan bersama Farah Nabilah. Ruang nama Rencana Perbincangan. Langkawi di Astro Warnamemegang watak gasik Aidid.

Populariti Zul Ariffin dalam bidang lakonan juga mendapat perhatian pelbagai produk berjenama di mana beliau berkhidmat sebagai duta dan jurucakapnya. Retrieved on 3 October Pasangan Serasi Filem bersama Nur Fazura.

  INTOUCHABLES FILM COMPLETO ITALIANO

Zul Ariffin – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Beliau bersama Izara Aishah kemudiannya menjayakan peranan utama dalam drama Mr. Penunggu Rimba yang ditayangkan pada 12 Oktober Dicapai 30 Ogos New telco line in town The Star.

Beliau dilahirkan pada 25 Oktober di TaipingPerak dan merupakan anak bongsu daripada empat beradik, [5] beliau mempunyai dua kakak dan seorang abang serta berdarah kacukan Melayu dan Belanda. Dicapai 21 Mei Kehidupan peribadi beliau banyak diperkatakan oleh media kerana sebelum ini dikatakan pernah dikaitkan menjalin hubungan dengan pelakon seangkatannya dalam Gerak KhasAbby Abadi pada ketika pelakon itu memfailkan perceraiannya dengan Norman Hakim padabagaimanapun hubungan mereka berakhir pada dan masing-masing membawa haluan.

Dicapai pada 1 April Padabeliau dikhabarkan menjalin hubungan dengan pelakon baru yang juga anak kepada bekas penyampai berita TV3Zahirah MacWilson.

Dicapai pada 27 Jun Dicapai 6 Oktober Bakat beliau dikesan oleh seorang pencari bakat dan mula muncul dalam iklan-iklan di televisyen. Kejayaan drama ini membawa gandingan kali kedua beliau bersama Ayda menerusi drama M.

Dicapai 3 Oktober Filem ini ditayangkan pada 25 Mac dan mencapai kutipan pecah panggung. Dicapai 13 Oktober Festival Filem Malaysia ke Bekerja di bawah arahan pelakon senior Ellie SuriatiZul berlakon dalam filem keduanya—filem seram berjudul Penanggal bersama Fasha Sandha dan diikuti oleh filem ketiga lakonannya, Bikers Kental bersama AwieZizan Razak dan Bront Palarae yang ditayangkan pada 23 Mei Zul Ariffin mahu jadi hero filem aksi Kosmo!

  LORD OF THE RINGS FELLOWSHIP OF THE RING FULL MOVIE GENVIDEOS

Zul Ariffin

Dicapai 12 November Antara produk yang mendapatkan khidmat beliau sebagai jurucakapnya ialah Fisherman’s FriendNescafe bersama Maya Karin dan Senheng. Pelakonmodeljurucakap produk.

Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Retrieved on 14 November Ibu beliau, Robiah Nasir meninggal dunia pada 5 Disember akibat penyakit jantung.

Sharom 23 Mac Pasangan Serasi Drama bersama Farah Nabilah. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Dicapai 14 February Pasangan Serasi Filem bersama Nabila Huda.

Projek filem beliau seterusnya ialah filem seram komedi Hantu Kak Limah 3 arahan Mamat Khalid yang ditayangkan pada 9 Ogos Jamil Tidak dipertandingkan Azmil Mustapha A. Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur ke Ibu Zul Ariffin meninggal dunia Harian Metro. Dalam bahasa lain Tambah pautan. Selepas Gerak Khas “direhatkan” dengan episod terakhirnya disiarkan pada 22 Julaibeliau membintangi drama Nora Elena bersama pelakon jelita Siti Saleha yang disiarkan di Slot Akasia TV3beliau dikatakan telah mengalami kesuraman padapada ketika beliau mencapai berat badan yang berlebihan.

Diambil daripada ” https: Set being Hero New Straits Times. Zul semasa gala tayangan perdana J Revolusi pada Januari